Succes for beriderne ved championatsfinalerne

Arkivfoto: Søren Møller Rohde

Ved Dansk Ride Forbunds Championatsfinaler for unge heste i uge 42 ved JBK Horseshows stævne, var der stor succes for flere af foreningens læremestre og berider samt beriderelever.

SPRINGNING

I 4 års finalen blev bedst placerede berider Michael Møller Flintrup med en 4. plads. Derudover havde følgende kvalificeret heste til finalen Karen Møller Rohde, Christian Petersen med 2 heste samt læremester Bjarne Mark, disse indtog dog de sekundære pladser. Læs mere på Ridehesten.com HER.

I 5 års finalen blev det til en flot sejr til Karen Møller Rohde efter en utrolig spændende omspringning. Placeret som nr. 4 kom læremester Allan Blomgren, og som nr. 5 berider Thomas Uhler. Yderligere kvalificeret til finalen var læremester Søren Møller Rohde og læremester Bjarne Mark, der var dog ingen placeringer til de to. Læs mere om 5 års klassen på Ridehesten.com HER.

6 års finalen blev vundet af Søren Møller Rohde med næsten 1 sekund ned til nr. 2. Så glæden var stor hos beriderparret efter de 2 sejre. Begge er ansat ved Stutteri Ask. Deltagende i finalen var ligeledes læremester Kim Andersen samt Laila Pedersen. Læs mere om klassen på Ridehesten.com HER.

Alle resultaterne for 1.og 2. kvalifikationerne samt finalerne kan ses HER.

DRESSUR

I 4 års klassen var berider Jan Møller Christensen suveræn, da han besatte 1., 2. og 4. pladsen. Kvalifikationsklassen blev vundet af 6. års elev Søren Wind, som blev nr. 5 i finalen. Læs mere Jans succes på Ridehesten.com HER og HER og hør interview med Søren HER.

I 5 års klassen blev Andreas Helgstrand nr. 4 lige uden for placeringerne, yderligere havde 5. års elev Anne-Marie Hosbond kvalificeret sig til finalen ved at vinde 2. kvalifikation. Sidste berider i finalen var Carina Cassøe Krüth.
Læs mere om 5. års klassen på Ridehsten.com HER.

6 års klassen havde 3 beridere med. Lotte Straarup kvalificerede sig direkte fra 1. kvalifikation mens læremester Thomas Sigtenbjerggaard og Silje Bakken var omkring 2. kvalifikation. Denne vandt Thomas foran Silje. I finalen var der desværre ikke placeringer til de 3 beridere, men alle 3 gjorde en rigtig god figur. Læs om 6. års klassen på Ridehesten.com HER.

Resultater for 1., 2. kvalifikationerne samt finalerne kan ses HER.

Dansk Ride-Instruktør Forening ønsker alle medlemmerne og de andre ryttere tillykke med de flotte resultater.